|
Práve je 08 September 2010, 11:14 am
|
Zobraziť témy bez odpovedí | Zobraziť aktívne témy
 |
|
 |
|
| Autor |
Správa |
|
mokuin
|
Predmet príspevku: Re: Gaia Online  Odoslané: 06 Júl 2008, 23:39 pm |
| Newbie |
 |
Založený: 06 Júl 2008, 11:21 am Príspevky: 2
|
no meno mam Lady Metea ..........no a uz som tak scasty pochopil, ja som myslel najpv ci to neje ako kazda ina internetova hra, ze chodis po svete a take vseliake veci robis,,, ,,,,,,,,no a stov eng,, ako viem eng ale ne prilis,... tak ked nahodov tak sa ozvy  .. v hre mam holku no ja som chlapec..
|
|
|
|
 |
|
Mangas
|
Predmet príspevku: Re: Gaia Online  Odoslané: 08 Júl 2008, 20:58 pm |
| Chat who*e |
 |
 |
Založený: 21 Apríl 2008, 21:12 pm Príspevky: 2446 Bydlisko: Nemecko-Helmstedt
|
CHERCHERIN napísal: oki ludia....ide vam niekomu Gaia? mne uz druhy den nieTT_TT a same iba "Please excuse our downtime; we are busy making the site better! We should be back up and running by 6am PST" Ga... ga-oooou  Mne ide 
|
|
 |
|
Misako
|
Predmet príspevku: Re: Gaia Online  Odoslané: 24 Júl 2008, 13:14 pm |
| Moderátor |
 |
 |
Založený: 26 November 2006, 22:41 pm Príspevky: 12093 Bydlisko: Dragonica (Continent of Wind - ElGrego - town Port of Winds or Libra) or somewhere with my guildies
|
CHERCHERIN napísal: Nieeeeeeeeeeee!!! nie nie nieTT_TT to preco?!TT_TT to nesmiesTT_TT ga....gao  lebo ma to už....ehm....nie že NEBAVÍ ale už nemám dosť síl a strpenia na "zarábanie"  xela by som toooooooooooooooľko itemov ale... začínam byť lenivá a mno.... nestíham už ani poriadne reagovať na komentáre/posty a chodím tam asi raz za mesiac kuknúť nové collectobles. a navyše..... našla som si nový cieľ *o* akurát sa idem hrať YuGiOh online a to mi zaberie veeeeeeeeeeľa času XD a keď budem na výške, neviem, či budem mať dostatok času na hranie Gaii... 
|
|
 |
|
Yaonee
|
Predmet príspevku: Re: Gaia Online  Odoslané: 24 Október 2008, 11:43 am |
| AnimeDream.sk Redaktor |
 |
 |
Založený: 17 November 2006, 15:25 pm Príspevky: 22149 Bydlisko: BS/BB
|
|
XD pomaly ma tie eventy začínajú nudiť -.- robia ich čoraz komplikovanejšie a čo je najviac demotivujúce, potom, čo si daný návod prečítate, nefunguje im to Oo Aspoň si vyspievam nejaké special items v obchodoch XD
Apropo, neviete, ako sa zbavím akvária? Ak by som dané itemy rozpredala, získam do 50 000 XD problém je v tom, že mi píše (či už pri rybkách, background i samotnom akváriu): frozen items cannot be move XD a ja ich nechcem T_T
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|