Založený: 26 November 2006, 22:41 pm Príspevky: 12093 Bydlisko: Dragonica (Continent of Wind - ElGrego - town Port of Winds or Libra) or somewhere with my guildies
....mno....tak ten trik ma MUSÍŠ naučiť XD
_________________ - Honor's Path - for all warrior lovers ♥ that´s my way of being a hero!!! - Memberof FTF ♥
Zaara Karasu
Predmet príspevku: Re: Yu-Gi-Oh
Odoslané: 24 Január 2010, 17:12 pm
Life-less
Založený: 02 Január 2008, 18:13 pm Príspevky: 805 Bydlisko: Kremnica
mam velke mnozstvo kariet YGO (cca okolo 300 - pre mna je to vela) karty hrat neviem a na chut som im zial neprisla... do hry sa nevyznam.. neviem ktore su fake a ktore original (az na par kuskov).. spravila som zoznam, pofotene ich nemam.. ak ma niekto zajuem o ich kupu tak som ochotna aj pofotit.. na cene sa da rozumne dohodnut.. v pripade zaujmu PM pls
_________________ <------ Click Here For Webpage
Misako
Odoslané: 27 Január 2010, 15:30 pm
Moderátor
Založený: 26 November 2006, 22:41 pm Príspevky: 12093 Bydlisko: Dragonica (Continent of Wind - ElGrego - town Port of Winds or Libra) or somewhere with my guildies
Zaara Karasu napísal:
mam velke mnozstvo kariet YGO (cca okolo 300 - pre mna je to vela) karty hrat neviem a na chut som im zial neprisla... do hry sa nevyznam.. neviem ktore su fake a ktore original (az na par kuskov).. spravila som zoznam, pofotene ich nemam.. ak ma niekto zajuem o ich kupu tak som ochotna aj pofotit.. na cene sa da rozumne dohodnut.. v pripade zaujmu PM pls
halooooooo, tu tu!!!!!
o originálky mám MRTE veľký záujem!!!!
ale aj tie fake....by bolo dobré pri tréningu s inými hráčmi
_________________ - Honor's Path - for all warrior lovers ♥ that´s my way of being a hero!!! - Memberof FTF ♥
Zaara Karasu
Odoslané: 27 Január 2010, 17:24 pm
Life-less
Založený: 02 Január 2008, 18:13 pm Príspevky: 805 Bydlisko: Kremnica
Misako napísal:
Zaara Karasu napísal:
halooooooo, tu tu!!!!!
o originálky mám MRTE veľký záujem!!!!
ale aj tie fake....by bolo dobré pri tréningu s inými hráčmi
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre