Práve je 08 September 2010, 10:52 am

Všetky časy sú v UTC + 1 hodina [ letný čas ]

Stránka 7 z 7 [ Počet príspevkov: 94 ]  Prejsť na stránku Predchádzajúca  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
Autor Správa
 Predmet príspevku: Re: Yu-Gi-Oh
OdoslaťOdoslané: 05 Február 2009, 22:07 pm 
Moderátor
Moderátor
Obrázok používateľa

Založený: 26 November 2006, 22:41 pm
Bydlisko: Dragonica (Continent of Wind - ElGrego - town Port of Winds or Libra) or somewhere with my guildies
....mno....tak ten trik ma MUSÍŠ naučiť XD

Neprítomný
 Profil Odoslať e-mailovú správu  

OdoslaťOdoslané: 24 Január 2010, 17:12 pm 
Life-less
Life-less
Obrázok používateľa

Založený: 02 Január 2008, 18:13 pm
mam velke mnozstvo kariet YGO (cca okolo 300 - pre mna je to vela) karty hrat neviem a na chut som im zial neprisla... do hry sa nevyznam.. neviem ktore su fake a ktore original (az na par kuskov).. spravila som zoznam, pofotene ich nemam.. ak ma niekto zajuem o ich kupu tak som ochotna aj pofotit.. :) na cene sa da rozumne dohodnut.. :) v pripade zaujmu PM pls

OdoslaťOdoslané: 27 Január 2010, 15:30 pm 
Moderátor
Moderátor
Obrázok používateľa

Založený: 26 November 2006, 22:41 pm
Bydlisko: Dragonica (Continent of Wind - ElGrego - town Port of Winds or Libra) or somewhere with my guildies
Zaara Karasu napísal:
mam velke mnozstvo kariet YGO (cca okolo 300 - pre mna je to vela) karty hrat neviem a na chut som im zial neprisla... do hry sa nevyznam.. neviem ktore su fake a ktore original (az na par kuskov).. spravila som zoznam, pofotene ich nemam.. ak ma niekto zajuem o ich kupu tak som ochotna aj pofotit.. :) na cene sa da rozumne dohodnut.. :) v pripade zaujmu PM pls

halooooooo, tu tu!!!!!

o originálky mám MRTE veľký záujem!!!!

ale aj tie fake....by bolo dobré pri tréningu s inými hráčmi :D :D :D

:droll: :droll: :droll: :droll: :droll: :droll: :droll: :droll: :droll: :droll: :droll: :droll: :droll: :droll: :droll: :droll: :droll: :droll: :droll: :droll: :droll: :droll: :droll: :droll: :droll: :droll: :droll: :droll: :droll: :droll: :droll: :droll: :droll: :droll: :droll: :droll: :droll: :droll: :droll: :droll: :droll: :droll: :droll: :droll: :droll: :droll: :droll: :droll: :droll: :droll: :droll: :droll: :droll: :droll: :droll: :droll: :droll: :droll: :droll: :droll: :droll:

Neprítomný
 Profil Odoslať e-mailovú správu  

OdoslaťOdoslané: 27 Január 2010, 17:24 pm 
Life-less
Life-less
Obrázok používateľa

Založený: 02 Január 2008, 18:13 pm
Misako napísal:
Zaara Karasu napísal:

halooooooo, tu tu!!!!!

o originálky mám MRTE veľký záujem!!!!

ale aj tie fake....by bolo dobré pri tréningu s inými hráčmi :D :D :D

:droll: :droll: :droll: :droll: :droll: :droll: :droll: :droll: :droll: :droll: :droll: :droll: :droll: :droll: :droll: :droll: :droll: :droll: :droll: :droll: :droll: :droll: :droll: :droll: :droll: :droll: :droll: :droll: :droll: :droll: :droll: :droll: :droll: :droll: :droll: :droll: :droll: :droll: :droll: :droll: :droll: :droll: :droll: :droll: :droll: :droll: :droll: :droll: :droll: :droll: :droll: :droll: :droll: :droll: :droll: :droll: :droll: :droll: :droll: :droll: :droll:

poslala som PM :)

Stránka 7 z 7 [ Počet príspevkov: 94 ]  Prejsť na stránku Predchádzajúca  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

Všetky časy sú v UTC + 1 hodina [ letný čas ]

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.